Detalii noi despre Skoda Felicia – low cost-ul Skoda

Skoda va lansa în curând un urmaş pentru Skoda Octavia Tour, care se pare că va prelua numele Skoda Felicia şi va apărea în două săptămâni.

Detalii noi despre Skoda Felicia – low cost-ul Skoda Detalii noi despre Skoda Felicia – low cost-ul Skoda

Salonul de la Moscova este un Salon al contrastelor, pe de oparte se anunţă automobile premium, cum ar fi Audi A7, iar pe dealtă parte se vorbeşte despre multe debuturi de modele accesibile.Unul dintre ele va fi se pare urmaşul lui Skoda Octavia Tour. Cehiivor să scoată pe linie moartă acest automobil şi să vină cuun model de sine stătător, despre care se spune că vareînvia denumirea Felicia, conform autoblog.it.

Acest model seanunţă a fi o versiune şimai accesibilă a lui VW Polo Sedan, un automobil care nici el nueste prea scump, urmând să împrumute platforma de lagermani. În aceste condiţiicomparaţia cu un Logan devine foarte legitimă, mai ales dacă luămîn considerare că principalele motorizări ale low costului vor fide 1.6 benzină, respectiv TDI.

În orice caz,mai ales în Europa de Est viaţa Logan-ului se anunţă tot mai grea,numai la Salonul de la Moscova fiind anunţate două modele rivale şimai există şi alţi constructori care au dat de înţeles că vor sămuşte din cota automobilului românesc.