Dhiaa Al-Essa - cel mai tânăr "colecţionar" de supermaşini

Cel mai tânăr colecţionar de supercaruri are 21 ani, iar în garajul său găsim nu mai puţin de 30 de bolizi, a căror valoare se ridică la peste 5 milioane de euro.

Dacă v-aţi întrebat cu ce se ocupă Dhiaa Al-Essa de are îngarajul personal o aşa flotă de supermaşini, acesta nu este decâtun inginer student, dar fiu al unui miliardar din ArabiaSaudită.

VEZI AICI SUPERCARURILELUI DHIAA-AL-ESSA!

Pasionat de supermaşini ca şi fiul său , acesta i-a cumpărat luiDhiaa, până acum, 4 Ferrari, 5 Porsche, 3 Lamborghini, 2Rolls-Royce şi un Mercedes SLR McLaren. Iar pentru aniversarea de22 ani, acesta i-a pregătit un cadou în valoare de 4 milioane deeuro. În ce constă cadoul? Bineînţeles că în cele mai noi şi maiexclusiviste supercaruri precum Koenigsegg Agera, un Ferrari 599GTO Roadster şi cireaşa de pe tort fiind Bugatti Veyron SuperSport.

Tânărul student împreună cu prietenii săi aleg să-şi petreacăvacanţa de vară în locuri ca Londra, Montreal, Las Vegas sau NewYork, unde se pot distra cu bolizii din garaj.

"Îmi place viteza, dar limita în Arabia Saudită este de 75 milepe oră, aşa că eu sunt destul de limitat. Atunci când voi primiBugatti-ul, sper să-l pot duce în Germania unde il voi puteaconduce cât de rapid voi putea. Mercedes McLaren SLR este favoritulmeu. Îmi place modul în care arată şi se conduce, şi este deasemenea cea mai de încredere maşină la temperaturi de 50 grade."declară Dhiaa.

Printre supercarurile deţinute de Dhiaa-Al-Essa, se mai numărăşi un Ferrari 458 Italia galben, care, din nefericire, a sfârşitîntr-un incendiu produs la un depozit de pe aeroportul Heathrow(veziVIDEO-ul de pe gtboard.com).