Dintr-o mie de încercări nu ghiciţi echipa românească de pe maşină

Autor: Alexandru Banu 29 dec. 2017 Știri auto

Prima reacţie când vezi maşina asta e să-ţi aduci aminte de mineriadă, mai ales de primul conducător postdecembrist căruia nu avem niciun chef să-i rostim numele într-o zi festivă. Dar ce are proprietarul cu decizia românilor de a alege din greşeală un conducător care apăruse absolut coincidental în Studioul No. 4 al TVR?

Proprietarul acestui Logan nou şi-a colantat maşina cu Jiul Petroşani pe capotă – club de fotbal care nici nu mai există, iar lateralele sunt şi ele colantate cu CS ( Club Sportiv ) Jiul Petroşani şi anul înfiinţării – 1919. Vă reamintim că a fost şi în Liga I, iar preşedinte a fost chiar prietenul cel bun al lui Iliescu. Exact omul care a făcut ordine cu bulanu’ în Bucureşti în 13-15 iunie. Şi pentru el avem acelaşi mesaj ca pentru Iliescu, dar ne abţinem în această zi mare. 

Noi apreciem însă dragostea pentru club a acestui conducător de Logan. Nu am stat să facem verificări să vedem dacă există vreo filială a Jiului în Bucureşti, dar nu prea credem. Dacă maşina ar fi înregistrată pe persoană juridică, iar nu înţelegem de ce ar fi cu număr de Bucureşti. Sperăm însă să fie vorba numai de dragoste nebună pentru acest club stins. Atunci când am făcut poza, chiar am primit un “huo, minerii!” din partea cuiva, dar a fost o huiduiala cu zâmbet. Remarca imediată a fost – “ăsta, suporter, dom’le, nu steliştii şi dinamoviştii care se dezbracă prin galerii. Ăia nu pun nici măcar un steag la balcon … “ … ok, am înţeles, o să publicăm materialul şi o să le transmitem asta. Deschidem astfel poşta redacţiei online pentru dovezi ale dragostei voastre pentru cluburi sportive, indiferent de sportul practicat. Cu atât mai bine să fie motorsport.

Iar dacă vă gândiţi să vă tatuaţi maşina cu Steaua sau Dinamo, ultimul lucru pe care am dori să-l vedem în trafic sunt tamponările între maşinile roş-albastre şi cele alb-roşii. Sau să vedem suporteri care se dau jos din maşină şi încep să se injure la semafor. Suntem oameni cu cap, da? La mulţi ani tuturor steliştilor, dinamoviştilor, rapidiştilor, poliştilor, oltenilor, dar mai ales suporterului cu Jiul pe Logan ( n-aveţi cumva o bâtă de miner prin maşină, nu? ).

Autor Alexandru Banu

 

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide