Discuţii pe tema vânzării diviziilor Ford

Autor: Mediafax 13 iun. 2007 Știri auto
Discuţii pe tema vânzării diviziilor Ford

"Suntem în legătură cu compania. Credem că atât Land Rover cât şi Jaguar sunt companii de mare succes şi au un viitor extrem de bun", a spus purtătorul de cuvânt.

Guvernul discută cu companiile în privinţa unui posibil impact asupra locurilor de muncă, a precizat el. Surse apropiate situaţiei au declarat luni că Ford Motor a apelat la serviciile unor bănci de investiţii, pentru a analiza o serie de opţiuni, inclusiv vânzarea Jaguar şi Land Rover, în condiţiile în care mai multe companii au negat că ar fi interesate de preluarea brandurilor de lux.

Printre băncile de investiţii care vor consilia Ford se numără Goldman Sachs, HSBC Holding şi Morgan Stanley, au afirmat sursele, dar reprezentanţii instituţiilor menţionate au refuzat să comenteze.

Publicaţia londoneză de afaceri City AM a relatat, luni, că fondul de investiţii private Alchemy Partners va înainta o ofertă de trei miliarde de lire sterline (5,9 miliarde dolari) pentru preluarea Land Rover şi Jaguar, iar printre posibilii ofertanţi se numără şi Renault.

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide