Divizia Trucks a Mercedes-Benz România lansează o ediţie limitată Actros Safety Edition – FOTO

Autor: Marius Vișan 12 dec. 2018 Știri auto

Divizia Trucks a Mercedes-Benz România lansează Actros Safety Edition, o ediţie limitată de camioane Mercedes-Benz Actros. Acestea sunt disponibile în patru configuraţii tehnice (Actros 1848 LS, Actros 1845 LSNRL, Actros 1845 LS, Actros 1846 LSNRL), care includ şi o serie de pachete speciale privind economia, confortul, dar şi sistemele de asistenţă la conducere care măresc siguranţa în trafic şi la volan.

Active Brake Assist 4, cu sistem de detectare a pietonilor, avertizează şoferul cu privire la o eventuală coliziune şi iniţiază frânarea atunci când detectează obiecte staţionare şi mobile. Airbag-ul pentru şofer este activat de către senzorii de impact şi protejează şoferul în cazul unei coliziuni.

Proximity Control Assist furnizează informaţii despre autovehiculele din faţă, astfel încât sistemul inteligent de control de croazieră să poată schimba optim treptele de viteză.

Pachetul de vizibilitate, ce include faruri bi-xenon, lămpi spate LED, proiectoare de ceaţă, lumini de zi cu LED şi sistem de spălare a farurilor, oferă un plus de siguranţă la conducere.

Comenzile pentru camioanele Mercedes-Benz Actros – Safety Edition pot fi deja plasate, campania fiind valabilă până în martie 2019, în limita stocului disponibil. În această perioadă, Mercedes-Benz Financial Services pune la dispoziţie oferte speciale de finanţare pentru achiziţionarea camioanelor.
 

 

Urmărește Promotor.ro pe Google News


Marius Vișan
Marius Vișan
Marius Vișan a poposit în lumea auto în anul 2015, însă cu jurnalismul online este familiarizat încă din anul 2006 când a început cursurile Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Contactul cu mașinile l-a luat la vârsta de 18 ani, odată cu obținerea permisului auto. Pasiunea ... citește mai mult
Visan Marian
Visan Marian
Începând cu anul 2015, Marian Vișan s-a implicat în domeniul auto, însă experiența sa în jurnalismul online începe din 2006, în timpul studiilor la Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării. La vârsta de 18 ani a început să se familiarizeze cu mașinile odată cu obținerea permisului ... citește mai mult

Comentarii
Inchide