Două modele BMW vor primi în premieră o versiune M – GALERIE FOTO

Autor: Marius Vișan 10 sept. 2018 Știri auto

Prototipurile BMW X3 M şi BMW X4 M vin astfel cu dotări specifice pentru aerodinamică optimizată şi un sistem de evacuare cu patru ţevi de eşapament integrate în şorţul spate, automobilele având deja caracteristicile unui model BMW M încă din faza iniţială a dezvoltării lor.

Punctul de atracţie tehnologică a BMW X3 M şi BMW X4 M este nou dezvoltatul motor cu şase cilindri dispuşi în linie, cu tehnologie M TwinPower Turbo şi plajă mare de turaţii.

Parte a procesului de dezvoltare este reglajul specific al tehnologiei M xDrive, introdusă în premieră la noul BMW M5. Această tehnologie este utilizată la BMW X3 M şi BMW X4 M pentru a asigura transfer superior constant şi orientat spre performanţă al puterii motorului către cele patru roţi.

Dezvoltarea specifică M suplimentară a sistemului inteligent de tracţiune integrală garantează tracţiune maximă şi distribuţie fără pierderi a cuplului pentru obţinerea unor caracteristici de comportament foarte dinamic. În interacţiunea cu diferenţialul M activ al punţii spate, dinamica în viraje, agilitatea şi precizia în comportamentul de condus ale BMW X3 M şi BMW X4 M sunt ridicate la un nivel fără rival în acest segment disputat.

„Cu caracteristicile lor de performanţă specific M, BMW X3 M şi BMW X4 M vor impune repere în ceea ce priveşte dinamic în segmentele lor de automobile”, spune Frank van Meel, preşedinte BMW M GmbH.

 

Urmărește Promotor.ro pe Google News


Marius Vișan
Marius Vișan
Marius Vișan a poposit în lumea auto în anul 2015, însă cu jurnalismul online este familiarizat încă din anul 2006 când a început cursurile Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Contactul cu mașinile l-a luat la vârsta de 18 ani, odată cu obținerea permisului auto. Pasiunea ... citește mai mult
Visan Marian
Visan Marian
Începând cu anul 2015, Marian Vișan s-a implicat în domeniul auto, însă experiența sa în jurnalismul online începe din 2006, în timpul studiilor la Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării. La vârsta de 18 ani a început să se familiarizeze cu mașinile odată cu obținerea permisului ... citește mai mult

Comentarii
Inchide