Ediţii aniversare pentru Mazda2 şi Mazda3

Cu ocazia aniversării a 90 de ani de la înfiinţarea companiei, constructorul japonez lansează două ediţii limitate Mazda2 şi Mazda3, cele mai bine vândute modele din gamă.

Ediţii aniversare pentru Mazda2 şi Mazda3 Ediţii aniversare pentru Mazda2 şi Mazda3

Având la bază versiuni de serie, autovehiculele vor beneficia dedotări suplimentare, preţul de listă rămânând neschimbat. Ediţiaaniversară Mazda2 este echipată cu motorul pe benzină de1,3l şi 86 CP şi va beneficia în plus faţă de dotărileversiunii TE de: proiectore de ceaţă, jante de aliaj de 16 inch,vopsea metalizată, eleron sport, volan şi schimbător de vitezeîmbrăcate în piele, geamuri electrice spate şi computer debord.

Preţul acestei serii limitate este de 9.290 de euro(include TVA şi cele 3 prime de casare aferente Programului destimulare a înnoirii Parcului auto naţional). Mazda3ediţie aniversară este de asemenea disponibilă în versiunea TEsport (hatchback) şi este furnizată cu motorul pe benzinăde 1,6l şi 105 CP.

Suplimentar faţă de versiunea standard, modelele din serialimitată vor fi echipate cu: bare de protecţie sport, proiectoarede ceaţă, jante de aliaj de 17 inchi, vopsea metalizată, stopuri cuLED, cotieră centrală glisantă, scaune sport, cadrane cu iluminarespecială roşu/albastru, conectivitate Bluetooth şi sistem cruisecontrol. Ambele ediţii limitate ale celor două modele suntdeja disponibile pe piaţa din România în întreaga reţea departeneri Mazda.