Elev la şcoala de şoferi, prins conducând cu o viteza fabuloasă

Autor: Marius Vișan 11 iun. 2018 Știri auto
Elev la şcoala de şoferi, prins conducând cu o viteza fabuloasă

Un cursant la o şcoală de şoferi din judeţul Argeş a fost depistat, sâmbătă, conducând maşina cu viteza de 122 de kilometri pe oră, pe DN73, în comuna Ţiteşti, din Argeş, unde limita este de 50 de km/h. Instructorul a fost amendat şi i-a fost suspendat dreptul de a conduce.

Purtătorul de cuvânt al Poliţiei Argeş, Mădălin Zamfir, a declarat, corespondentului MEDIAFAX, că un elev de 22 de ani, în timpul pregătirii pentru obţinerea permisului de conducere, a fost înregistrat de aparatul radar, pe DN 73, în comuna Ţiteşti, în timp ce şofa cu o viteză de 122 km/h.

Zamfir a precizat că în zonă limita de viteză este de 50 km/h şi că, în acest caz, instructorul este cel care răspunde pentru contravenţie.

“Instructorul a fost sancţionat contravenţional cu amendă în valoare de 2.900 de lei şi i-a fost suspendat dreptul de a conduce autovehicule pentru 90 de zile”, a spus Zamfir.

În timpul perioadei în care i-a fost suspendat dreptul de a conduce, instructorul nu va mai putea desfăşura activităţi de pregătire a cursanţilor, potrivit sursei citate.

Urmărește Promotor.ro pe Google News


Marius Vișan
Marius Vișan
Marius Vișan a poposit în lumea auto în anul 2015, însă cu jurnalismul online este familiarizat încă din anul 2006 când a început cursurile Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Contactul cu mașinile l-a luat la vârsta de 18 ani, odată cu obținerea permisului auto. Pasiunea ... citește mai mult
Visan Marian
Visan Marian
Începând cu anul 2015, Marian Vișan s-a implicat în domeniul auto, însă experiența sa în jurnalismul online începe din 2006, în timpul studiilor la Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării. La vârsta de 18 ani a început să se familiarizeze cu mașinile odată cu obținerea permisului ... citește mai mult

Comentarii
Inchide