Fabia RS, aşa cum şi-ar dori-o fanii Skoda şi X-Tomi Design

Graficianul din spatele numelui X-Tomi Design şi-a pus imaginaţia la contribuţie şi aşteaptă reacţiile fanilor Skoda care vor să vadă o versiune RS pentru noua Fabia.

Fabia RS, aşa cum şi-ar dori-o fanii Skoda şi X-Tomi Design Fabia RS, aşa cum şi-ar dori-o fanii Skoda şi X-Tomi Design

Randările care poartă semnătura X-Tomi Design au reprezentat în trecut propuneri interesante pentru entuziaştii auto, printre care şi cei din România, mulţumită modelului fictiv Dacia Coupe imaginat de designer. Ei bine, studioul din Ungaria revine cu o imagine care înfăţişează look-ul unei potenţiale versiuni Skoda Fabia RS.

Ştim deja că cehii de la Skoda nu vor pune emblema RS pe noua Skoda Fabia (din cauza costurilor mari, care ar fi generat un preţ ridicat pentru model, aspect ce ar fi dus la o lipsă de atractivitate pe piaţă), iar acest lucru se poate să-i fi dezamăgit pe câţiva fani ai mărcii.

Soluţia temporară şi digitală este o randare care poate să mai aline dorinţele fanilor sau să pună sare pe rană. Dar dacă, ipotetic vorbind, Skoda ar demara un proiect Fabia RS, ar fi demnă această randare de transpunerea în realitate?

Sursa foto: X-Tomi Design