Facelift pentru Peugeot 107

Autor: Gabriel Grosoiu 12 ian. 2012 Știri auto

După 665.000 de exemplare vândute, cel mai mic model din gama francezilor de la Peugeot se upgradează vizual, dar şi din punctul de vedere al dotărilor, orientându-se după modelele cele mai recente ale mărcii, precum 208 şi 508. Odată cu restilizarea aplicată maşinii, a fost crescută şi disponibilitatea acesteia, nu mai puţin de 16 ţări noi primind de-acum modelul pe piaţa lor auto.

La partea frontală putem observa capota mai curbată, pe care şi-a făcut apariţia nervura caracteristică noului limbaj de design Peugeot, care adăposteşte şi emblema. Locaşul plăcuţei de înmatriculare a fost repoziţionat, astfel încât acum se găseşte în panoul inferior central. Farurile nu au fost nici ele omise de pe lista elementelor revizuite cu ocazia faceliftului, acestea căpătând un design mai rafinat, datorită formei alungite.

Partea din spate atrage atenţia datorită blocurilor optice de culoare închisă, al căror dispersor oferă acum o nuanţă rubinie intensă. De asemenea, personalitatea lui Peugeot 107 este mai puternică şi datorită noilor jante, a levierului schimbătorului de viteze din aluminiu perlat, precum şi datorită mânerelor cromate ale portierelor. La interior, atmosfera este întregită de covoraşele brodate cu logo-ul 107. Nici capitolul gadget-uri nu a fost neglijat de inginerii francezi. Mignonul gamei Peugeot se poate lăuda de-acum cu un sistem de navigaţie retractabil, precum şi cu o conexiune pentru iPhone şi iPod.

Un spaţiu de depozitare şi-a făcut apariţia între scaune, iar cei pasionaţi de excursii vor dispune de compartimente de plafon şi bare pentru prinderea bicicletelor şi a ski-urilor. Surpriza faceliftului lui Peugeot 107, însă, poate fi considerată ediţia specială „ENVY”, o versiunea feminină ce va fi disponibilă începând cu martie 2012. Ca expresiei a specificului glamour, maşinile din această ediţie specială vor fi disponibile în culorile Plum şi Caldera Black, iar decoraţiile sub forma florilor de cireş de pe capotă vor amplifica şarmul lui 107. Turometrul central, decorat special şi mânerele din aluminu, precum şi compartimentul-poşetă sunt alte ingrediente specifice ale micuţului francez.

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide