Fashion – Porsche Design

Autor: Raluca Iorga 02 aug. 2007 Știri auto

Şi, ca să nu pari un old fashion guy, care conduce o maşină de top, atât ca design, cât şi ca tehnologie şi performanţe, umple-ţi portbagajul cu genţi din ultima colecţie Porsche Design. La aşa maşină, aşa încărcătură.

Pentru că pun pariu că ţii la imagine, vei fi remarcat prin această colecţie simplă, elegantă şi lucrată fără cusur. 14 modele cu linii clasice şi forme dinamice – pentru un vitezoman înnăscut – în nuanţe de negru, maro şi bleumarin.

Îmbrăcate într-un nilon fin şi cu un design sportiv la modă, unele modele par “din categoria uşoară”. Clape, încuietori şi mânere realizate din piele de viţel frumos tăbăcită şi foarte rezistentă şi un interior căptuşit cu ţesături jacquard. Ornamentele din metal bine lustruite, realizate special pentru această linie, ofera eleganţă, iar detaliile sofisticate, ca şnururi şi mânere din piele, garantează confortul.

Pentru un business man, fie el driver împătimit sau cu pretenţii de a se lăfăi pe bancheta din spate, modelul Brief Bag FL este partenerul de afaceri ideal. Cu un interior inteligent şi spaţios, cu compartimente separate prin fermoare, două buzunare ataşate şi compartimente închise chiar şi pe partea dorsală, această geantă poate fi folosită atât la birou, cât şi ca bagaj de mână în avion, în nenumăratele deplasări ale unui manager.

Există şi persoane mai nonconformiste, care se urcă la volanul maşinii şi pleacă într-o destinaţie aleasă pe moment, poate din plăcerea de a conduce şi de a ieşi din rutină, vizitând locuri noi. Pentru aceştia, modelul Shoulder Bag HFL este ideal. Ce-ar fi mai potrivit pentru ei decât o geantă sportivă şi încăpătoare, cu un compartiment separat, cu două buzunare destul de mari şi un compartiment cu fermoar pe partea din spate? Şi unde mai pui că modelul cu pricina are şi o variantă mai mică, denumită Shoulder Bag HFM.

The big boss se numeşte Travel Bag M şi este cea mai mare geantă din colecţie. Un model ideal pentru călătoriile de afaceri scurte sau pentru vacanţele de week-end. Interiorul amplu garantează capacitate maximă la greutate minimă, iar mărimea ei corespunde regulilor pentru bagajele de mână din avion.

Ce e must have în acest sezon? Maşina cu mulţi cai, outfit-ul de designer şi laptop-ul. Iar Brief Bag S este geanta ideală pentru un notebook plin cu informaţii preţioase. Sau poate modelul M, ceva mai mare.

Colecţia Porsche Design mai cuprinde genţi de umăr în diferite mărimi şi potrivite pentru orice ocazie şi genţi speciale pentru shopping, în două variante de mărimi, care pot fi achiziţionate din magazinele Porsche Design.

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide