FC Bayern întâlneşte Audi e-tron. Jucătorii clubului au avut ocazia să testeze SUV-ul electric – VIDEO

Autor: ProMotor 31 ian. 2019 Știri auto

FC Bayern a fost unul dintre primii parteneri Audi care a făcut drive test cu noul Audi e-tron. Membri ai consiliului de administraţie, antrenori şi jucători ai clubului au avut ocazia să experimenteze SUV-ul electric, la Aeroportul din Munchen. Audi a organizat o serie de activităţi pentru oaspeţi, inclusiv o experienţă la volanul Audi e-tron.

Deşi cea de-a doua jumătate a sezonului Bundesliga a început deja, fotbaliştii nemţi şi-au facut timp să întâlnească producătorul de automobile de lux la un eveniment intitulat „FC Bayern întâlneşte Audi e-tron”.

Primul model de serie complet electric de la Audi va fi lansat pe piaţa europeană în următoarele săptămâni, însă nu înainte ca vedetele FC Bayern să se numere printre primii care au testat noul model în avanpremieră.

„Audi are un parteneriat foarte apropiat cu FC Bayern, încă din 2002. Atât Audi, cât şi FC Bayern susţin inovaţia, tehnologia şi dezvoltarea sustenabilă – la fel şi Audi e-tron”, spune Thomas Glas, Directorul de Marketing Sportiv al AUDI AG. „Acest eveniment unic de la Aeroportul din Munchen a fost ocazia perfectă de a prezenta echipei modelul e-tron şi tehnologiile inovatoare ce stau la baza sa, înainte ca acesta să devină parte permanentă din viaţa de zi cu zi a clienţilor noştri.”

Pentru a găzdui evenimentul, producătorul de automobile de lux a folosit ansamblul cu mai multe etaje numit Audi e-tron Meteorit, situat pe Aeroportul din Munchen, în spaţiul dintre Terminalele 1 şi 2. Ca parte din program, echipa a participat la numeroase activităţi cu tematică e-tron, nu înainte însă de a face o fotografie de grup. Jucătorii şi-au demonstrat abilităţile de-a lungul unui traseu de e-fotbal cu obstacole  şi o competiţie cu machete e-tron teleghidate. Au participat, de asemenea, şi la cursuri de condus în autovehicule e-tron, în Centrul de Antrenament Audi de la Aeroportul din Munchen.

Ansamblul Audi e-tron Meteorit va rămâne deschis vizitatorilor până la jumătatea lunii martie, timp în care pasionaţii de maşini pot face spontan un drive test cu Audi e-tron, fără o programare prealabilă. Cine doreşte să programeze în avans o oră de drive test, poate apela la partenerii Audi.

VIDEO

 

Urmărește Promotor.ro pe Google News


Visan Marian
Visan Marian
Începând cu anul 2015, Marian Vișan s-a implicat în domeniul auto, însă experiența sa în jurnalismul online începe din 2006, în timpul studiilor la Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării. La vârsta de 18 ani a început să se familiarizeze cu mașinile odată cu obținerea permisului ... citește mai mult

Comentarii
Inchide