Femeile şi-au ales Maşina Anului 2012

Autor: Gabriel Grosoiu 19 apr. 2012 Știri auto
Femeile şi-au ales Maşina Anului 2012

Poate că nu este foarte cunoscut, dar există o competiţie în care femeile din întreaga lume îşi aleg maşina preferată. Mai exact, femei implicate în sporturile cu motor şi jurnaliste din cinci ţări şi-au exprimat şi anul acesta opţiunile pentru Women’s World Car of The Year.

Ţările participante la această competiţie sunt Argentina, China, Japonia, Australia şi Noua Zeelandă. Aşadar, în cadrul ediţiei de anul acesta, la categoria coupe-uri, Porsche 911 s-a detaşat faţă de Jaguar XK-R şi Mercedes-Benz SLK.

La capitolul maşini de familie, doamnele şi domnişoarele implicate în competiţie au considerat că BMW Seria 3 se plasează în faţa lui Audi Q3 şi Ford Focus. Pentru maşinile ecologice, juriul a preferat Honda Civic, în locul lui Volkswagen Up! şi Ford Focus.

Maşina de lux aleasă de reprezentatele competiţiei este Range Rover Evoque, care a triumfat înaintea lui Jaguar XJ şi Audi A6. De asemenea, SUV-ul britanic a primit distincţia cea mai importantă, şi anume chiar titlul de Maşina Anului 2012 pentru Femei.

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide