Finalul producţiei lui Audi RS6

Audi RS6 limuzina cu valenţe de supercar a celor din Ingolstadt va mai fi produsă doar până în luna septembrie a acestui an.

Finalul producţiei lui Audi RS6 Finalul producţiei lui Audi RS6

Audi RS6 limuzina cu motor de Lamborghini îşi joacă în lunilede vară ultimul act al producţiei, din luna septembriegermanii anunţând că acest model nu se va mai fabrica.Anunţul Audi vine cam în acelaşii timp cu cel făcut de BMWreferitor la stoparea lui M5 E60. Diferenţa constă în faptul căviitorul M5 F01 este în fazele finale de teste, în timp ce viitorulRS6 nici măcar nu se prefigurează la orizont.

De faptnoul Audi A6 se presupune că va fi prezentat la Salonul dela Geneva din 2011, umrând ca versiunea specială să apară la odistanţă de cel puţin un an. Aşa că fanii gamei ar trebuisă viziteze cât mai repede un show-room pentru a fi siguri că maiprind un Audi RS6 înainte de a deveni peisă de colecţie.

Ar avea şimotive ca acest model să intre în istorie ca unul dintre cele maireuşite Audi, având un motor V10 de 5 litri care dezvoltaimpresionanta putere de 579 CP şi un cuplu de 650 Nm.Luând în considerare faptul că acest model atinge 100 km/h în 4,6secunde este clar că e una dintre acele maşini care se pot pune cuo sportivă pur sânge oricând, dar pot transporta şi o familie cutoate bagajele în vacanţă.