Fine-Comfort Ride – Sedanul premium Toyota, cu o autonomie de 1000 de km – FOTO

Autor: Marius Vișan 18 oct. 2017 Știri auto

Prin lansarea mai multor concepte, Toyota continuă să-şi confirme prezenţa la viitoarea expoziţie de automobile de la Tokyo. Producătorul japonez a dezvaluit mai multe concepte în săptămânile anterioare, dar continuă să facă acest lucru prin lansarea lui Fine-Comfort Ride, pe care Toyota îl prezintă ca „o nouă formă a sedanului premium”.

În ciuda previzualizării unui viitor tip de sedan premium, unii ar putea spune că arată mai mult ca un minivan. Începând cu stilul exterior, Fine-Comfort Ride este mare – are o lungime de 4.830 mm, cu o distanţă între centrul roţii din faţă şi a celei din spare de 3.450 mm. De asemenea, are o înălţime de 1.650 mm şi o lăţime de 1.950 mm. Datorită dimensiunii sale masive, poate transporta şase persoane.

Forma şi stilul cabinei sunt considerate a fi preluate de la un diamant, care se îngustează spre spate, dar este mai larg în faţă. Acest lucru îmbunătăţeşte vizibilitatea atât pentru pasageri, cât şi pentru şofer. Suprafaţa inferioară acordă o atenţie deosebită materialelor pentru a îmbunătăţi izolarea fonică, confortul şi pentru a-i asigura stabilitatea. Accesul în vehicul se face printr-o uşă glisantă în spate. 

Interiorul este minimalist, cu doar un ecran central mare montat în tabloul de bord. Un display heads-up este încorporat cu informaţii care pot fi proiectate pe ferestrele laterale.

Conceptul Fine-Comfort Ride previzionează sedanele premium Toyota .

În ceea ce priveşte detaliile sale tehnice, Toyota nu a dezvăluit încă nicio informaţie oficială despre acest concept. Ei au spus totuşi că va fi un vehicul care va fi alimentat cu hidrogen, va dura doar 3 minute pentru a fi complet încărcat. şi va fi capabil să atingă o autonomie de 1.000 km.

Conceptul Toyota Fine-Comfort Ride îşi va face debutul la Tokyo Motor Show împreună cu alte vehicule concepute de Toyota.

Urmărește Promotor.ro pe Google News


Marius Vișan
Marius Vișan
Marius Vișan a poposit în lumea auto în anul 2015, însă cu jurnalismul online este familiarizat încă din anul 2006 când a început cursurile Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Contactul cu mașinile l-a luat la vârsta de 18 ani, odată cu obținerea permisului auto. Pasiunea ... citește mai mult
Visan Marian
Visan Marian
Începând cu anul 2015, Marian Vișan s-a implicat în domeniul auto, însă experiența sa în jurnalismul online începe din 2006, în timpul studiilor la Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării. La vârsta de 18 ani a început să se familiarizeze cu mașinile odată cu obținerea permisului ... citește mai mult

Comentarii
Inchide