Fiul lui Miron Cozma, beat la volan, a provocat un accident, apoi a fugit

Autor: Adriana Mit 17 oct. 2018 Știri auto

Fiul lui Miron Cozma a intrat cu maşina într-un stâlp, într-o intersecţie din Timişoara, în noaptea de marţi spre miercuri, iar apoi a fugit de la locul accidentului. Poliţiştii au reuşit să-l prindă şi au stabilit că a condus sub influenţa alcoolului, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Accidetul rutier a avut loc, în noaptea de marţi spre miercuri, în inertsecţia din Piaţa Bălcescu din Timişoara, fiind provocat de Dan Cozma, fiul lui Miron Cozma.

Potrivit poliţiştilor timişeni, şoferul unei maşini a intrat într-un stâlp de iluminat public, aflat în intersecţie, după ce a ratat o curbă şi a pătruns pe spaţiul verde. Imediat după ce a provocat accidentul, şoferul în vârstă de 37 de ani a fugit, dar a fost prins în scurt timp de poliţişti pe o stradă din apropiere.

Bărbatul a fost verificat cu aparatul alcooltest, care a indicat o valoare de 1,29 mg/l alcool pur în aerul expirat.

“Un bărbat a condus un autoturism în intersecţia din Piaţa Bălcescu în timp ce se afla sub influenţa băuturilor alcoolice şi a intrat într-un stâlp. În urma testării cu aparatul alcooltest, a rezultat o alcoolemie de 1,29 mg/l alcool pur în aerul expirat. Conducătorul auto a fost condus la Spitalul Judeţean Timişoara în vederea recoltării probelor de sânge. În cauză a fost deschis un dosar penal pentru conducere sub influenţa alcoolului”, a declarat, miercuri dimineaţa, corespondentului MEDIAFAX, purtătorul de cuvânt al IPJ Timiş, Aurora Voicilă.

Surse locale spun că accidentul a fost provocat de Dan Cozma, fiul lui Miron Cozma.

 

Urmărește Promotor.ro pe Google News


Marius Vișan
Marius Vișan
Marius Vișan a poposit în lumea auto în anul 2015, însă cu jurnalismul online este familiarizat încă din anul 2006 când a început cursurile Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Contactul cu mașinile l-a luat la vârsta de 18 ani, odată cu obținerea permisului auto. Pasiunea ... citește mai mult
Visan Marian
Visan Marian
Începând cu anul 2015, Marian Vișan s-a implicat în domeniul auto, însă experiența sa în jurnalismul online începe din 2006, în timpul studiilor la Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării. La vârsta de 18 ani a început să se familiarizeze cu mașinile odată cu obținerea permisului ... citește mai mult

Comentarii
Inchide