Ford Fiesta pe Autovit.ro. Ţeapă românească la maşini second hand

Autor: Alexandru Banu 01 nov. 2017 Știri auto
Ford Fiesta pe Autovit.ro. Ţeapă românească la maşini second hand

Încă vă mai surprind poveştile din sau de România? Pe noi, nu. Alşa că evităm românii. Ne evităm până şi între noi, o să ajungem să ne evităm şi în familie. Astă-seară ne evităm în familie. Sună bine, dar urât, nu-i aşa? Acolo unde sunt românii, înmugureşte şi înfloreşte o ţeapă. În fiecare zi una mai nouă, mai frumoasă. Bine ai venit în România, aici s-a inventat hoţia (n.r. – vers al trupei Altar). Iată o nouă mizerie Made in Romania în care un cumpărător de bună-credinţă era să fie ţepuit de un vânzător “cinstit”. Cel mai cinstit. Tragic nu e că iei o ţeapă de nişte mii de euro. Aia e, noi să fim sănătoşi. Tragic e că poţi să mori din cauza unor cretini idioţi care ar trebui să facă puşcărie. Redăm scrisoarea postată de Florin Obreja pe Facebook.
Am fost sa iau o masina din Bucuresti. Si ,daca tot schimbi masina rar, incerci sa gasesti un autoturism cat mai bun, mai nou, mai bine intretinut si cu mai multe optionale.
Am gasit pe net un anunt care vindea o masina din 2017, cu 6000 de kilometri la bord, unic proprietar, culoare frumoasa…o minunatie, ce mai… putin peste bugetul meu, dar am decis ca merita facut un efort(imprumut).


https://www.autovit.ro/anunt/ford-fiesta-mk7-ID7GnuQw.html

Asta era masina. Am mers, am vazut-o, dupa cateva schimburi de replici mi-am dat seama ca proprietarul care imi prezenta masina nu era si proprietarul din acte. Am aflat ca de fapt are masina unui frate a carui nevasta se operase de urgenta si care era , normal, la spital. Am aflat ca Fordurile Fiesta au niste cute si niste suduri ciudate”ca asa-s ei neglijenti in fabrica”…De astea… Cateva amanunte mi-au trezit curiozitatea si am inceput sa caut.
Norocul meu ca ma ocup cu obtinerea despagubirilor pentru pagubitiii si victimele accidentelor rutiere sau de munca. Am gasit poze mai vechi cu masina. Asa arata acum 4 luni.
LA intrebarea fireasca: „Cum puteti sa puneti viata unor oameni in pericol vanzand cazanul asta care trebuia casat, fiind dauna totala? ” , mi s-a raspuns ca atunci cand cumperi o masina second hand poti sa te astepti ca nu este perfecta, ca mai poate avea si ceva probleme.
Restul este poveste.

 

Urmărește Promotor.ro pe Google News


Visan Marian
Visan Marian
Începând cu anul 2015, Marian Vișan s-a implicat în domeniul auto, însă experiența sa în jurnalismul online începe din 2006, în timpul studiilor la Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării. La vârsta de 18 ani a început să se familiarizeze cu mașinile odată cu obținerea permisului ... citește mai mult

Comentarii
Inchide