Ford – porţi deschise în martie!

Autor: Dan Vache 05 mart. 2009 Știri auto

FORD PORŢI DESCHISE: 7-8 martie şi 14-15 martie

Ford Fiesta"Ford Fiesta şi Ford Ka se prezintă în faţa publicului român cu dotări deosebite pentru segmentul din care fac parte şi cu un aspect complet revigorat prin abordarea liniei kinetic design. Cele două weekenduri Porţi Deschise (7-8 martie şi 14-15 martie) au ca scop facilitarea accesului şi familiarizarea  publicului cu noile reprezentante ale claselor mici în gama Ford", a declarat Gabriel Bondarenco, Director General Romcar.

Evenimentul este însoţit de un concurs la nivelul reţelei de distribuţie Romcar. Fiecare distribuitor autorizat Ford înscris în concurs va decerna câte un premiu constând într-un weekend de plimbări în oraşul de reşedinţă, la bordul noului Ford Fiesta sau al noului Ford Ka. Detalii legate de concurs pot fi accesate online, pe pagina web www.ford.ro.

Ford KaCu o istorie remarcabilă pe piaţa auto naţională, Ford Fiesta şi Ford Ka beneficiază de aceleaşi dimensiuni compacte şi de dinamica remarcabilă pe care o oferă autoturismele marca Ford.

Noile versiuni ale celor două modele adoptă linia de design care a reconfigurat până la momentul actual aproape integral gama Ford. Pe decursul celor trei ani în care a fost comercializat în România, începând din anul 2006, peste 16.000 exemplare ale anteriorului model Ford Fiesta au fost puse în circulaţie la nivel naţional.

Romcar este reprezentantul mărcii Ford în România din anul 1992 şi aduce pe piaţa românească 15  modele Ford, atât din gama autoturismelor, cât şi din cea a autovehiculelor comerciale uşoare. Ford Motor Company este unul din liderii industriei mondiale de automobile, activităţile sale de producţie şi distribuţie desfăşurându-se pe mai mult de 200 de pieţe, din şase continente.
 

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide