Fostul sef al departamentului de design Lamborghini va superviza designul mărcilor Kia, Hyundai şi Genesis

Autor: Marius Vișan 07 nov. 2018 Știri auto
Fostul sef al departamentului de design Lamborghini va superviza designul mărcilor Kia, Hyundai şi Genesis

Începând cu 1 noiembrie 2018, Luc Donckerwolke a preluat conducerea Departamentul de Design al întregului grup Hyundai Motor, ceea ce înseamnă ca va superviza designul mărcilor Hyundai, Kia şi Genesis. 

Înainte de a se alătura producătorului auto sud-coreean, Donckerwolke a avut o carieră impresionantă la Grupul Volkswagen, căruia i s-a alăturat în 1992, având o perioadă de 2 ani, între 1994 şi 1996, în care a lucrat pentru Skoda.

În 1996, Donckerwolke s-a mutat la Audi pentru a realiza designul modelului A4 Avant şi al inovatorului A2. În 1998, designerul belgian (născut în Lima, Peru) a fost numit Şeful Departamentului Design al Lamborghini, unde a fost responsabil pentru designul modelelor Lamborghini Murcielago, Diablo, şi Gallardo. 

 

Urmărește Promotor.ro pe Google News


Marius Vișan
Marius Vișan
Marius Vișan a poposit în lumea auto în anul 2015, însă cu jurnalismul online este familiarizat încă din anul 2006 când a început cursurile Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Contactul cu mașinile l-a luat la vârsta de 18 ani, odată cu obținerea permisului auto. Pasiunea ... citește mai mult
Visan Marian
Visan Marian
Începând cu anul 2015, Marian Vișan s-a implicat în domeniul auto, însă experiența sa în jurnalismul online începe din 2006, în timpul studiilor la Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării. La vârsta de 18 ani a început să se familiarizeze cu mașinile odată cu obținerea permisului ... citește mai mult

Comentarii
Inchide