FOTO-VIDEO. Călătorii metroului din Bruxelles s-au trezit cu un Range Rover pe şine

Autor: Marius Vișan 24 feb. 2016 Știri auto

 


În cursul serii de luni metroul din Bruxelles a fost scena unui eveniment neobişnuit: un şofer a intrat cu Range Rover-ul său în tunelul metroului. Ştirea nu ar fi atât de credibilă dăcă nu ar exista şi nişte poze şi clipuri video în care se poate vedea clar cum o maşină apare pe peron, într-un loc unde eram obişnuiţi să vedem doar metrouri.

Bărbatul ar fi intrat în subteran printr-o staţia Albert, aflată la suprafaţă, apoi a înaintat până a rămas blocat între Porte de Hal şi Gara de Sud, informează Le Soir.

Cum era de aşteptat, şoferul a fost amendat pe loc de poliţişti.

Conform celor de la Lesoir.be şoferul nu a vrut să iasă din maşină câteva minute bune, iar după ce a fost scos pe fereastă, testele de alcoolemie la care a fost supus au indicat că a consumat ceva înainte să se urce la volan. Toată povestea poate fi văzută în clipul video de mai jos. 

Click aici pentru Galeria Foto


 


 

 

 

Urmărește Promotor.ro pe Google News


Marius Vișan
Marius Vișan
Marius Vișan a poposit în lumea auto în anul 2015, însă cu jurnalismul online este familiarizat încă din anul 2006 când a început cursurile Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Contactul cu mașinile l-a luat la vârsta de 18 ani, odată cu obținerea permisului auto. Pasiunea ... citește mai mult
Vlad MIRONESCU
Vlad MIRONESCU

Comentarii
Inchide