FOTO. Un actor din serialul Friends se alătură echipei Top Gear

Autor: Marius Vișan 04 feb. 2016 Știri auto

 


Fostul actor Matt LeBlanc din celebrul serial Friends este unul dintre cei mai noi prezentatori ai emisiunii Top Gear, care va reveni la BBC Two în luna mai. 

Conform celor de la BBC, actorul american va fi prima gazdă non-britanică din istoria de 39 de ani a show-ului. „Matt este un tip care iubeşte maşinile şi sunt încântat că se va alătura echipei Top Gear”, a declarat Chris Evans despre noul său co-prezentator.

Noua echipă completă a Top Gear va fi confirmată în scurt timp, a declarat un oficial de la BBC.

„Atât ca împătimit al maşinilor, cât şi ca fan înfocat al Top Gear, sunt onorat şi emoţionat să fac parte din noul capitol al acestui show iconic”, a declarat LeBlanc. 

În vârstă de 48 de ani, este cunoscut cel mai bine pentru rolul său ca Joey Tribbiani din Friends. Recent a mai apărut şi într-un sitcom difuzat tot pe postul BBC Two.
 

Click aici pentru foto


 

 

 

 

 

 

Urmărește Promotor.ro pe Google News


Marius Vișan
Marius Vișan
Marius Vișan a poposit în lumea auto în anul 2015, însă cu jurnalismul online este familiarizat încă din anul 2006 când a început cursurile Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Contactul cu mașinile l-a luat la vârsta de 18 ani, odată cu obținerea permisului auto. Pasiunea ... citește mai mult

Comentarii
Inchide