Frumoasă peste limita admisă. Dacia 1300, trasă pe dreapta de poliţie în New York

Autor: Marius Vișan 02 nov. 2018 Știri auto

Dacia 1300 a ajuns cu bine pe tărâm american. Un exemplar foarte bine întreţinut circulă pe străzile din New York. Proprietarul a postat o poză cu maşina într-o ipostază mai puţin obişnuită – când este trasă pe dreapta de poliţie: „Mergeam frumos la biserică, ascultam Guţă la maxim şi mă opreşte garcea ca să îmi strice distracţia”, a fost mesajul românului pe Facebook.

Românul Eduard Palaghita, stabilit în Glendale, SUA şi-a luat cu el o Dacie 1300 cu care se mai plimbă uneori. El a fost oprit duminica trecută de un poliţist american.

Şoferul nu depăşise viteza legală şi nici nu încălcase altă regulă de circulaţie, aşa că l-a întrebat pe poliţist de ce a fost oprit. Poliţistul i-a spus că voia să se uite la autoturismul fabricat la Mioveni. 

„Mi-a spus că vedea mereu Dacii când era copil şi era curios cum a ajuns maşina în Statele Unite. Am stat cu el vreo 15 min de vorbă, timp în care i-am arătat maşina”, a mai explicat românul. 

 

Urmărește Promotor.ro pe Google News


Marius Vișan
Marius Vișan
Marius Vișan a poposit în lumea auto în anul 2015, însă cu jurnalismul online este familiarizat încă din anul 2006 când a început cursurile Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Contactul cu mașinile l-a luat la vârsta de 18 ani, odată cu obținerea permisului auto. Pasiunea ... citește mai mult
Visan Marian
Visan Marian
Începând cu anul 2015, Marian Vișan s-a implicat în domeniul auto, însă experiența sa în jurnalismul online începe din 2006, în timpul studiilor la Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării. La vârsta de 18 ani a început să se familiarizeze cu mașinile odată cu obținerea permisului ... citește mai mult

Comentarii
Inchide