Fundaţia de caritate Elton John a primit un Audi A1 art-car

La evenimentul "White Tie & Tiara", organizat de fundaţia de caritate înfiinţată de Elton John şi David Furnish, Audi a donat o versiune specială a noului model Audi A1, transformat în art-car.

Fundaţia de caritate Elton John a primit un Audi A1 art-car Fundaţia de caritate Elton John a primit un Audi A1 art-car

Balul de caritate, la care Audi a fost şi sponsorul principal, aavut loc acasă la marele artist Sir Elton John, îmrepună cupartenerul său David Furnish. Donaţia pe care a făcut-oconstructorul din Ingolstadt constă într-o versiune specială anoului model A1, al cărui design a fost realizat de mareleartist britanic contemporan Damien Hirst.

"Aceasta este una dintre cele mai interesante lucruri licitatevreodată pentru White Tie", a spus Elton John. Partenerul său Davida adăugat că "Audi a fost un partener minunat cu noi, şi în acestan a produs, cu adevărat, ceva fantastic. Sunt sigur că va avea unimpact imens asupra oaspeţilor noştri."

Din 1999 şi până azi, fundaţia de caritate White Tie & Tiaraa strâns peste 40 milioane de dolari, pentru a finanţa proiecteprin care să îi ajute pe cei afectaţi de virusul HIV în Europa,Africa, Asia şi India.