Gabriela Firea spune că fotografiile şi înregistrările video cu autobuze Otokar defecte sunt „provocări”. Şoferii ar fi de vină

Autor: ProMotor 30 ian. 2019 Știri auto
Gabriela Firea spune că fotografiile şi înregistrările video cu autobuze Otokar defecte sunt „provocări”. Şoferii ar fi de vină

Gabriela Firea adeclarat că fotografiile şi înregistrările video apărute în ultima vreme cu autobuze Otokar defecte sunt „provocări” şi dă vina pe şoferi, pentru că nu ar fi înţeles cum funcţionează vehiculele, scrie Digi24.ro.

Nu vreau să vă dau o cifră care să devieze atenţia. Dar la achiziţia de acum 12 ani au fost în primele două luni aproape 500 reclamaţii în legătură cu noile autobuze. Acum, bineînţeles că sunt persoane interesate să denigreze acest proeict foarte important al Capitalei, şi anume achitziţia a 400 de autobuze noi, euro 6”, a spus Gabriela Firea.

„De fiecare dată s-a constatat, după verificarea incidentului, că era pur şi simplu ori o neatenţie, o neglijenţă, o neînţelegere a bordului, care e foarte nou şi electronic, din partea conducătorului auto, ori un mic incident care a fost umlfat şi crescut şi exagerat. Realitatea e una. În Bucureşti s-au cumpărat 400 de autobuze noi şi anul acesta mai achiziţionăm 100 de autobuze electrice, 100 de tramvaie, 100 de troleibuze şi 400 de autobuze cu gaz natural comprimat. Parcul auto STB se înnoieşte, va scădea şi poluarea şi timpul de aşteptare în staţie va fi diminuat. Asta e ştirea adevarată. Restul, cancan”, a conchis ea.

Sursă: Digi24.ro

 

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide