GM cheamă în service 1,5 milioane modele

Uşor frustraţi, cei de la GM au decis că vor să îi înveţe meserie pe cei de la Chrysler şi au anunţat o rechemare de 1.500.000 modele

GM cheamă în service 1,5 milioane modele GM cheamă în service 1,5 milioane modele

Uşor frustraţi, cei de la GM au decis că vor să îi înveţemeserie pe cei de la Chrysler şi au anunţat o rechemare de1.500.000 modele. Dacă sunteţi proprietarul unui:Buick Enclave sau Lucerne; Cadillac CTS, DTS, Escalade,Escalade ESV sau Escalade EXT; Chevrolet Avalanche, Silverado 3500,Suburban, Tahoe sau Traverse; GMC Acadia, Sierra, Yukon, Yukon XL,Hummer H2 ori Saturn Outlook ar fi bine să daţi un telefonla dealer.

În special dacă vehiculul este produs între 2006 şi2009 . Dacă mai este şi o versiune destinată pieţiiamericane atunci sigur trebuie să acţionaţi. Există riscul de a luamaşina foc, doar atât. Sistemul de încălzire a lichidului de spălatparbrizul poate conduce la declanşarea unui incendiu.

În 2008 GM a mai chemat în service un lot de modele pentru aremedia aceiaşi problemă, se pare că nu au avut aşa mare succes. GMeste dispus să plătească fiecărui proprietar 100 USD pentru ascoate sistemul de pe maşină. O gaură în bugetul GM de 15 milioaneUSD, dar în aceste vremuri nimic nu este prea scump când vine vorbade a-ţi menţine o imagine bună şi clienţii stisfăcuţi.