Good Design Awards 2010 pentru Honda CR-Z

Honda a primit o serie de premii Good Design Awards pentru produsele sale, inclusiv pentru modelul sport hybrid Honda CR-Z, căruia i-a fost atribuit premiul “Good Design – Cele mai bune 15 produse”. CR-Z a fost ales pentru originalitatea sa şi va fi prezentat publicului la evenimentul Grand Award în data de 10 noiembrie.

Good Design Awards 2010 pentru Honda CR-Z Good Design Awards 2010 pentru Honda CR-Z

Evenimentul Good Design Awards dovedeşte faptul că designul ducela răspunsuri noi într-o varietate de domenii ale activităţii umaneşi oferă noi direcţii pentru un alt stil de viaţă, industrie şisocietate. Juriul a descris obtinerea fără compromisuri aaerodinamicii acoperişului şi linia de curgere din partea frontalăpână la panourile laterale ale lui Honda CR-Z ca fiind un design admirabil, care ar putea săredefinească punctul de referinţă în "atracţia maşinii". Plecând dela acest principiu, modelul a fost onorat cu premiul "Cele mai bune15 produse Good Design Award. "


Această ediţie marchează al 5 -lea an consecutiv în care un produsHonda a fost răsplătit cu premiul "Good Design - Cele mai bune 15produse"; produsele câştigătoare la ediţiile anterioare suntscuterul Monpal ML200, HondaJet, Honda FCX Clarity, vehicululelectric cu pile de combustibil şi hybridul Insight.

Premiul Good Design Award va fi selectat în data de 10 noiembriedin cele mai bune 15 produse şi va fi înmânat câştigătorului decătre prim-ministrul japonez, Kan Naoto.