Goodyear şi Railex lansează PREMIO RAILEX

Goodyear Dunlop Tires România împreună cu partenerul său francizat SC Railex Suceava au inaugurat astăzi la Suceava PREMIO RAILEX, cel mai mare centru Premio din Europa de Sud-Est.

Goodyear şi Railex lansează PREMIO RAILEX Goodyear şi Railex lansează PREMIO RAILEX

Dedicat creşterii calităţii serviciilor pe piaţa de desfacere aanvelopelor, programul de franciză Premio recent introdus pe piaţadin România de subsidiara locală a Goodyear ajunge astfel la alzecelea magazin-service Premio inaugurat în mai puţin de 1 an şijumătate de la lansarea sa oficială, depăşind performanţeleîntregului program european de franciză dedicat zonei de sud-est aEuropei.

Situat pe strada Traian Vuia nr. 10B din Suceava, Premio Railexse impune atât prin designul clădirii cu două etaje în formă de Lcât şi prin facilităţile pe care le oferă clienţilor săi. Din cei7600 mp alocaţi construcţiei iniţiale, peste 2000 mp sunt alocaţiexclusiv activităţilor de service, 800 mp sunt alocaţi depozituluide anvelope şi accesorii, 100 mp recepţiei, 800 mp sunt alocaţimagazinului şi birourilor, iar 2500 mp sunt rezervaţi parcării. Înaceste spaţii extrem de generoase ca dimensiuni sunt gândite şiactivităţi ce ţin de service-area vehiculelor cu un gabarit maimare de 3,5 tone, precum şi activităţile ce presupun intervenţierapidă, la cald, pentru un consumator grăbit şi presat de propriilesale activităţi de afaceri. Pentru aceste situaţii, dar şi pentrucele în care operaţiunile solicitate de client permit răgazul uneidiscuţii amicale sau de afaceri, Premio Railex a rezervat alţi 500mp special pentru o cafenea-restaurant.

Premio Railex Suceava devine începând de astăzi cel mai maremagazin-service Premio din sud-estul Europei şi implicit dinRomânia şi din punct de vedere al ratei de investiţie iniţială, câtşi al desfăşurării de personal. Investiţia iniţială de peste 2milioane de euro se reflectă la momentul actual în infrastructuradezvoltată pentru cele 9 rampe de lucru, din care două suntdestinate exclusiv service-ării vehiculelor mai mari de 3,5 tone,autoutilitare şi camioane, şi pentru echiparea cu aparatură deultimă generaţie a fiecărei boxe de lucru în parte. La nivelulpersonalului calificat, în noul magazin-service Premio Railexactivităţile sunt deservite de peste 30 de angajaţi, preluaţi înunitate prin angajări directe şi pregătiţi la locul de muncă precumşi în centrele de pregătire puse la dispoziţie prin programul defranciză de la Goodyear.