Gran Turismo 5 are un nou star: Chevrolet Corvette camuflat

Autor: Tudor Rus 29 nov. 2012 Știri auto

Deşi modelul Corvette 2014 urmează a fi lansat de Chevrolet abia pe 13 ianuarie 2013, varianta camuflată a sportivei americane va fi disponibilă fanilor şi împătimiţilor jocurilor video după integrarea în jocul Gran Turismo 5.

Utilizatorii sistemelor PlayStation3 pot descărca gratuit prototipul de testare Corvette C7 camuflat în propriul lor joc GT5. Şi pentru ca experienţa de a conduce o asemenea maşină să fie desăvârşită, creatorii machetei virtuale au acordat o atenţie specială celor mai mici detalii, de la cutele şi pliurile materialului de camuflaj şi până la caracteristicile de conducere.

Mai mult, cei dornici de şi mai multă adrenalină îl pot lua „la o tură” pe una din replicile circtuitelor Daytona International Speedway sau Nurburgring.

„Gran Turismo a fost martorul multor premiere, iar noi suntem încântaţi să intrăm într-un parteneriat cu Chevrolet pentru o altă premieră – să aducem pentru prima dată un prototip Chevrolet într-un joc de curse”, a declarat Kazunori Yamauchi, Preşedintele Polyphony Digital Inc.

„Fiind pasionaţi de autovehicule, ne face plăcere să le asigurăm fanilor acest nivel extraordinar de acces la cea de-a şaptea generaţie a modelului Corvette, un lucru ce nu ar fi fost posibil în alte condiţii”.

Fanii se pot alătura discuţiilor despre următoarea generaţie a modelului Corvette şi pot fi la curent cu noile anunţuri pe pagina Corvette de pe Facebook. Pentru a arunca o privire la cumv a arăta Corvette-ul în Gran Turismo 5, accesaţi GALERIA FOTO şi VIDEOCLIPUL aferente articolului.

 

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide