Gran Turismo 5 lansare în Noiembrie

Gran Turismo 5, ultimul episod al cel mai fidel simulator auto se va lansa în câteva luni, dar dacă nu mai aveţi răbdare iată ce vă aşteaptă.

După ce Gran Turismo 5 Prologue ne-a arătat doar un vârf alaisberg-ului referitor la ce o să ne aştepte cu adevărat înversiunea finală, acum aflăm că mai avem de aşteptat doar vreo douăluni până a vedea, poate cel mai tare joc cu maşini al tuturortimpurilor.

Încă de la primele date concrete, GranTurismo 5 se anunţă deja un festin pentru fanii simulatoarelorauto, având peste 950 de maşini şi traseuri reale din WRC,NASCAR şi FIA GT. La acestea se adaugă gameplay-ul binecunoscut al serie Gran Turismo care în multe momente frizeazărealismul în cele mai fine aspecte. Există însă o inovaţie care se numeşte 3D Gameplay desprecare creatorii nu ne dezvăluie încă ce înseamnă, dar spun că vaadăuga şi mai mult realism.

Gran Turismo 5

Aşa cum bine ştiţi, sau poate nu ştiaţi,acest joc este însă disponibil doar pe PlayStation şi va ajunge perafturile magazinelor începând cu 2 Noiembrie.