Gran Turismo5, disponibil în România

Sony Computer Entertainment şi Sony prezintă Gran Turismo®5 pe piaţa locală, aducându-le pasionaţilor experienţa celor mai faimoase circuite, la volanul unei selecţii de peste 1.000 de maşini. Cel mai realist simulator de curse auto este disponibil începând cu data de 24 noiembrie 2010, la partenerii Sony Computer Entertainment Europe în România.

Gran Turismo5, disponibil în România Gran Turismo5, disponibil în România

"Gran Turismo®5 reprezintă cea mai importantă lansarede joc din acest final de an şi sperăm ca aşteptărileîndelungate ale fanilor din România să fie împlinite, odată cudisponibilitatea la raft a jocului, simultană cu ceainternaţională", a declarat Simeon Bangeev, Sony ComputerEntertainment Europe Authorized Consultant, Bulgaria şiRomânia.

Cel mai realist simulator auto este disponibil şi în format 3D,completând dorinţa de imersiune în joc a entuziaştilor. "Prin GranTurismo®5 3D, alături de televizoarele Sony BRAVIA® 3D, credem cutărie că utilizatorii produselor de divertisment pentru acasă sevor bucura de experienţa 3D completă", a declarat Taiju Ishikawa,Branch Manager Sony România.

Ce de-a cincea ediţie din seria de simulatoare auto Gran Turismoeste dezvoltată de Polyphony Digital şi distribuită de SonyComputer Entertainment, GT5 fiind primul episod dedicat consoleiPlayStation®3. Peste 1.000 de maşini şi peste 70 de circuite din 26de locaţii sunt disponibile pentru jucători.

Jocul este disponibil pentru achiziţionare la preţul de269,99 lei, la Altex, Domo, Flanco şi Media Galaxy.Pachetele speciale includ bundle-uri cu o consolă PlayStation 3 320GB şi un joc Gran Turismo®5, la preţul de 1.599,99 lei.