Grupul VW le-a dat o misiune cehilor de la Skoda: Să bată Dacia

Autor: Marius Vișan 25 oct. 2017 Știri auto
Grupul VW le-a dat o misiune cehilor de la Skoda: Să bată Dacia

Cehii de la Skoda au anunţat că au în plan lansarea unei maşini low cost ce va rivaliza cu cele de la Dacia.

În eforturile lor de a finaliza cât mai repede proiectul, cei de la Skoda au amânat planurile de a intra pe piaţa din SUA.

Maşina va fi gata până în 2020 şi va fi vândută mai întâi în India, apoi în Europa.

A fost aleasă India mai întâi, întrucât se estimează că aceasta va fi a treia piaţă auto ca marime până în 2020, după China şi SUA. 

„Am primit rolul din partea Grupului Volkswagen de a dezvolta o maşinp ieftinp. Este o provocare mare pentru noi, aşa că a trebuit să prioritizam proiectele pe care le aveam. Chiar dacă intrarea pe piaţa din SUA nu a ieşit din vedere, nu mai este o prioritate momentan”, a spus Bernhard Maier, CEO al Skoda.

Deocamdata nu se cunosc detalii despre dotarile pe care le va avea viitoarea Skoda.

Sursă: auto.pravda.sk

Urmărește Promotor.ro pe Google News


Marius Vișan
Marius Vișan
Marius Vișan a poposit în lumea auto în anul 2015, însă cu jurnalismul online este familiarizat încă din anul 2006 când a început cursurile Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Contactul cu mașinile l-a luat la vârsta de 18 ani, odată cu obținerea permisului auto. Pasiunea ... citește mai mult
Visan Marian
Visan Marian
Începând cu anul 2015, Marian Vișan s-a implicat în domeniul auto, însă experiența sa în jurnalismul online începe din 2006, în timpul studiilor la Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării. La vârsta de 18 ani a început să se familiarizeze cu mașinile odată cu obținerea permisului ... citește mai mult

Comentarii
Inchide