Halep conduce un puternic AMG

Autor: Alexandru Banu 20 mart. 2017 Știri auto

Mercedes-Benz România a încheiat un parteneriat pe termen lung cu Simona Halep pentru campania locală dedicată aniversarii a 50 de ani de AMG. Astfel, Simona Halep a devenit un nou ambasador Mercedes-Benz în Romania şi se alătură celorlalte vedete: Andreea Esca, Andi Moisescu, Catalin Stefanescu, Camelia Potec.

 

„Suntem încântaţi să o primim pe Simona Halep în familia Mercedes-Benz România, cu atât mai mult cu cât marcăm aniversarea a jumătate de secol sub umbrela ‘driving performance’ şi a excelenţei AMG,” a declarat Philipp Hagenburger, Managing Director Passenger Cars and CEO Mercedes-Benz Romania. “Atât Mercedes-Benz România, cât şi Simona Halep au un scop comun –  The Best, iar în acest sens suntem încântaţi să anunţăm noul parteneriat.”

 

„Sunt mândră să fac echipa cu Mercedes-Benz în România, o companie cu un palmares indiscutabil atât în furnizarea, cât şi în promovarea excelenţei, a performanţei şi a inovaţiei. Sunt încrezătoare cu privire la această experienţă incredibilă şi sunt încântată să am Mercedes-Benz Romania alături în această călătorie,” a declarat Simona Halep.

Parteneriatul dintre Mercedes-Benz România şi Simona Halep a început cu un Mercedes-AMG GLE 43 4MATIC Coupé.

 

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide