Hamann Flash

Autor: Andrei Nan 19 sept. 2007 Știri auto

Prin Flash, Hamann aduce un program complet de modificare al lui BMW X5, nelăsând practic nici o parte a acestuia neatinsă. Tunerul propune, pentru acest bodykit, o caroserie mai lată începând cu spoilerul faţă, efectul de sportivitate şi agresivitate fiind garantat. Pe lângă aspectul vizual, pe care îl conferă noul kit Flash BMW-ului X5, sunt aduse îmbunătăţiri şi în ceea ce priveşte aerodimanica.

Pentru a completa imaginea sportivă, aripile roţilor au fost mărite, dar şi pentru a face loc roţilor de 22", care sunt disponibile pentru varianta de design "Edition Race". Cele mai "mici" roţi au diametrul de 20" şi sunt disponibilile pentru nivelele PG3 şi Anniversary I.

Datorită greutăţii ridicate fiecare cal putere în plus contează. Astfel pentru BMW X5 3.0si puterea motorului a fost ridicată cu 14 CP, iar pentru motorizarea 3.0d puterea a fost mărită la 265 CP. Nici motorul de V8 de 4,8 litri nu a fost lăsat neatins, puterea acestuia fiind îmbunătăţită cu 18 CP. Maşini precum BMW X5 sunt excelente pentru călătoriile foarte lungi. Cei de la Hamann au modificat interiorul în spiritul călătoriilor, mărind şi mai mult confortul oferit pasagerilor. Pentru cei care doresc să personalizeze habitaclul, Hamann oferă materiale extravagante din piele, sisteme multimedia care includ DVD, TV şi Play Station.

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide