Honda cooperează cu Parlamentul European al Tinerilor

Honda cooperează cu Parlamentul European al Tinerilor pentru a veni în sprijinul Sesiunii Internaţionale, ajunsă la cea de-a 64 ediţie, care se desfăşoară în Frankfurt, Germania între 30 iulie şi 8 august.

Ieri, un reprezentant al Honda Motor Europe a luat parte lasesiune, dându-le şansa membrilor Comitetului de Transport şiTurism (TRAN) să înveţe despre tehnologia de mediu pe care Honda oîmbrăţişează şi totodată pentru a discuta subiectul mobilităţiidurabile.

Membrii Comitetului de Transport şi Turism au avut de asemeneaocazia unică de a conduce o Honda FCX Clarity, vehiculul electric cu pile de combustibil şizero emisii. Modelul FCX Clarity nu emite CO2 nici alte emisiinocive, singura emisie fiind apa. Această experienţă a oferitdelegaţilor Parlamentului European al Tinerilor o şansă de a vedeaîn acţiune acest autovehicul revoluţionar, pentru a îi încuraja săia în considerare potenţialul pe care tehnologia pilelor decombustibil o are, ca soluţie personală de mobilitate în erapost-petrol.

Jane Gordon, PR pentru Honda Motor Europe a comentat:"Evenimentul de astăzi a subliniat provocările societăţii cu carese confruntă întreaga lume pentru a obţine o mobilitate durabilă.Honda este interesată să colaboreze cu organizaţii precumParlamentul European al Tinerilor pentru a demonstra rolul activ pecare tehnologiile noastre îl pot juca în furnizarea soluţiiloracestor probleme."