Honda dezvăluie detallile celui mai sofisticat HR-V de până acum – GALERIE FOTO

Autor: ProMotor 13 aug. 2018 Știri auto

Honda a dezvăluit primele detalii despre modelul HR-V 2019, cel mai sofisticat SUV subcompact al brandului japonez de până acum. Noul model prezintă un design exterior îmbunatăţit, cât şi un interior actualizat.

Design-ul exterior prezintă acum o interpretare mai definită a grilei superioare, unde forma caracteristică de aripi extinse este conturată cu un panou cromat închis. Bara din faţă este dotată cu prize de ventilaţie mai adănci ce încorporează proiectoarele de ceaţă circulare, iar farurile sunt acum echipate standard cu lentile proiectoare şi lumini de zi cu LED.

În spate, un ornament de crom închis de-a lungul hayonului complementează noua grilă faţă, iar luminile blocurilor optice din spate simt afişate printr-o lentilă mai întunecată.

Variantele de echipare de top prezintă jante de aliaj de 17’’ cu un nou design, iar evacuarea are un finisaj cromat. Farurile şi stopurile sunt dotate cu unităţi integrale LED, iar stopurile sunt accentuate cu o culoare fumurie.

Honda va oferi o gamă de 8 culori exterioare pentru HR-V-ul din 2019, ce includ noua culoare Midnight Blue Beam Metallic. Alte opţiuni includ: Milano Red; Platinum White şi Crystal Black ca şi finisaj perlat; şi Lunar Silver, Modern Steel, Brilliant Sporty Blue şi Ruse Black cu nuanţe metalice.

Honda HR-V nu şi-a pierdut versatilitatea. Sistemul inovator Magic Seat este prezent, iar noile scaune din faţă încorporeaza schimbări în zona şezutului şi a spătarului, pentru un suport general mai bun. Tapiţeria standard foloseşte un material îmbunătăţit, iar variantele de echipare superioare folosesc o combinaţie de material textil şi piele cu cusătură dublă.

La lansare, Honda HR-V 2019 va fi echipat cu un propulsor pe benzină aspirat 1.5 litri i-VTEC, ce oferă o putere de 130 CP (96 kW) şi cuplu maxim de 155 Nm la 4.600 rpm. Acceleraţia 0-100 km/h se face în 10,2 secunde în echiparea de cutie manuală cu 6 trepte de viteză (6MT) şi 11,2 secunde cu transmisia CVT. Motorul pe benzină are un consum mediu de combustibil de 5.3l/100km şi emisii CO2 medii de 121 g/km pentru modelul CVT.

Noul Honda HR-V vine cu un plus de insonorizare şi rafinament datorită nivelelor mărite de material izolator din jurul maşinii, inclusiv în peretele despărţitor frontal al motorului, în pasajele roţilor, în structura portbagajului şi in panourile uşilor faţă şi spate. În funcţie de varianta de echipare, modelul HR-V 2019 va fi dotat cu un sistem Activ de Anulare a Zgomotului (Active Noise Cancellation – ANC). Prin intermediul a două microfoane din interior, sistemul monitorizează sunetele de frecvenţă joasă şi le anulează prin sincronizarea lor cu semnale audio în antifază, emise prin sistemul de difuzoare.

Producţia noului model HR-V 2019 1.5L i-VTEC este în desfăşurare, iar primele livrări vor avea loc începând din luna Octombrie. O variantă mai sport 1.5L VTEC TURBO a motorului va fi valabilă din primavară 2019, alături de motorul diesel 1.6L i-DTEC.

 

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide