Honda pentru bărci

Honda Marine işi face intrarea oficială, pe piaţa românească, prin intermediul importatorului oficial în România şi Republica Moldova, HIT Power Motor.

Honda pentru bărci Honda pentru bărci

IntrareaHonda Marine în România a implicat o investiţie de 500.000 Euro şiun parteneriat puternic cu o reţea de 12 dealeri naţionali, aspectelogistice necesare pentru oferirea celor mai bune servicii lastandarde Honda. Honda Marine este cel mai premiat brandpentru inovaţie şi servicii ante şi post vînzare acordateclienţilor.

"Piaţa de marine din România este una tânără dar avem indicatoriclari care ne fac să credem în dezvoltarea ei. Pentru primul anne-am stabilit ca obiectiv principal atingerea unei cote de piaţăde 15% pentru motoarele outboard Honda şi 10% pentru bărcilegonflabile Honwave. În ceea ce priveşte viitorul Honda Marine avemplanuri mari, astfel vom definitiva reţeaua de vînzări şi service,vom deschide un service profesionist şi vom deschide treishowroom-uri proprii până la finele lui 2010 şi încă patru în 2011.Logistica necesară pentru atingerea obiectivelor pe 2012 vanecesita o investiţie suplimentară de 300.000 Euro şi estimăm că neva aduce 20% cotă de piaţă", a declarat Valentin Ştefănescu,Director Vânzări, Hit Power Motor.

Honda Marine este un brand ce oferă mai multă experienţănautică în patru timpi decât oricine altcineva, cu motoareinspirate de tehnologia auto şi concepute integral pentru mediulnautic. Tehnologia de ultimă oră, fiabilitatea şi consumulredus de combustibil al motoarelor Honda Marine fac ca preocupareapentru mediul înconjurător să fie una constantă.

Hit Power Motor este importator oficial pentru România şiRepublica Moldova al concernului Honda Motor Europe, divizia PowerEquipment.