Honda prezintă conceptul Jazz la Salonul Auto de la Paris 2014

Honda Jazz va deveni model de serie anul viitor, iar Honda a prezentat la Paris 2014 prototipul care va sta la baza unui noi generaţii a monovolumului compact.

Honda prezintă conceptul Jazz la Salonul Auto de la Paris 2014 Honda prezintă conceptul Jazz la Salonul Auto de la Paris 2014

Din nou, Honda nu permite accesul în conceptul Jazz, aşa cum s-a întâmplat şi în cazul lui Civic Type-R şi HR-V. Aşa că am avut timp să examinez prototipul de la exterior, lucru care mă face să spun că monovolumul compact pare să evolueze interesant în materie de design, pentru că versiunile din SUA şi Japonia arată exact la fel.

Conceptul propune trăsături agresive cu influenţe de sportivitate, aşa că ideea unui test ne surâde, pentru că suntem curioşi să aflăm cum se va mişca pe şosea modelul de serie. Până atunci mai avem de aşteptat, însă ne bucurăm că filosofia de design abordată de Honda mai aduce o pată de culoare printre concurenţii direcţi ai mărcii.

Mai e mult până departe însă, aşa că vă puteţi face o impresie despre aspectul viitoarei generaţii din imaginile din galeria foto.