Hostessa gravidă de la Detroit 2014: idee genială sau ciudată?

Autor: Oraan Mărculescu 16 ian. 2014 Știri auto
Hostessa gravidă de la Detroit 2014: idee genială sau ciudată?

Acum câţiva ani, orice salon auto de anvergură însemna şi hostesse care mai de care mai sexy alături de bijuteriile pe patru roţi. Însă, odată cu criza economică, această practică a început să pălească, mulţi dintre producători preferând să nu mai eclipseze maşinile cu fete potrivite mai degrabă în paginile Playboy.

Dar mai există un motiv: criticile din ce în ce mai numeroase ale publicului, nemulţumit de aplicarea prea fără perdea a metodei ”sexul vinde”. Iată că, la Detroit 2014, standul SMART a venit cu o idee genială, care a atras ca un magnet publicul: o hostessă… gravidă.

Oricând de ciudat ar părea să vezi o femeie gravidă sub reflectoarele unui salon auto, explicaţia e simplă: astfel oficialii mărcii doresc să sublinieze că, deşi smart ForTwo e o maşină liliputană, se pretează de minune unei mămici tinere şi independente.

O femeie gravidă necesită protecţie şi grijă din partea celorlalţi, în plus atrăgând şi simpatia multora, mai ales a celorlalte femei. La nivel subliminal, trecerea de la o imagine sexy la o astfel de imagine serioasă atrage atenţia mmai mult asupra caracteristicilor practice ale unei maşini, deci s-ar putea ca ideea hostessei gravide să fie din ce în ce mai utilizată în viitorul apropiat.

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide