H&R Fiat 500

H&R-Spezialfedern a creat un set de accesorii speciale pentru Fiat 500, scoţând şi mai mult în evidenţă calităţiile noului model italian.

H&R Fiat 500 H&R Fiat 500
Succesul incredibil de care a dat dovadă noul model Fiat, întreaga producţie pentru primul an de existenţă fiind complet epiuzată, a făcut ca cei de la H&R-Spezialfedern să se apuce mai repede de dezvoltatea unor accesorii speciale pentru Fiat 500.

Accesorile H&R dau noului model un aer aparte, fiind îmbunătăţite atât designul cât şi performanţele dinaminice. Cu o suspensie sport care oferă o gardă la sol redusă cu 30 de mm, H&R Fiat 500 beneficiază de performanţe superioare în ceea ce priveşte comportamentul maşinii în curbe - declară oficialii H&R. Fie că maşina rulează pe circuit sau în oraş, amortizoarele reglabile oferă atât rigiditatea, cât şi confortul necesar. Roţiile scoase în afară conferă maşinii un profil demn de invidiat, indiferent de mărimea roţii folosite. Jantele de 17" cu design retro, folosite de designeri H&R şi denumite "Desire", se intregrază perfect în desenul întregii maşini.

Accesorile H&R au fost create special pentru a da un aer de individualitate şi personalitate utilizatorilor de Fiat 500.