Hummer - Motorizare nouă

Impunătorul model american H3 a primit o motorizare mai potentă, ca urmare a cererii tot mai mari din partea clienţilor americani nesatisfăcuţi de versiunea actuală de 3,7 litri.

Hummer - Motorizare nouă Hummer - Motorizare nouă

Noul propulsor V8, prezentat cu ocazia Salonului Auto de la New York, dezvoltă 295 CP dintr-o cilindree de 5,3 litri, cuplul maxim obţinut atingând 430 Nm. Rezultatul este uşor de observat atunci când se citesc datele cu privire la acceleraţia maşinii, aproximativ 8 secunde până la 100 km/h, un timp notabil având în vedere masa maşinii de aproape 2,7 tone.

Modelele dotate cu noul propulsor primesc un set nou de jante de 16 inch, din aliaj finisat în cromul atât de specific opulenţei americane. Opţional, clienţii vor putea opta pentru mai multe nivele de finisare a barelor de pe plafon sau a buşonului de combustibil, evident, în aceeaşi nuanţă amintită mai sus. Tot cu ocazia salonului american, Hummer a introdus o serie de îmbunătăţiri în ceea ce priveşte securitatea gamei H3. Astfel, pe lângă airbagurile cortină standard, toate modelele vor fi dotate cu ESP şi sistem de monitorizare a presiunii în pneuri.