Hyundai Auto România în avertizarea clienţilor

Hyundai Auto România a primit recent o serie de sesizări privind tentative de fraudă prin intermediul mesajelor text de tip SMS, în care este folosit numele companiei.

Hyundai Auto România în avertizarea clienţilor Hyundai Auto România în avertizarea clienţilor

O serie de clienţi au primit mesaje SMS prin care erau anunţaţică au câştigat premii în bani, maşini sau telefoane mobile oferitede către Hyundai Auto Romania. Pentru a intra în posesia premiuluise solicită transmiterea de date personale, apelarea unor anumitenumere de telefon, achiziţia de cartele valorice şi trimitereacodului de acces sau efectuarea de transferuri bancare.

Hyundai Auto România doreşte să precizeze că nu are nicio legăturăcu aceste mesaje / apeluri telefonice, considerând această acţiunedrept frauduloasă şi cu unic scop de escrocare a persoanelorvizate. Hyundai Auto România nu a desfăşurat şi nu desfăşoară înmomentul de faţă o promoţie de acest gen, iar clienţii / persoanelecontactate sunt rugate să nu îşi comunice datele personale încadrul unor astfel de apeluri, chiar daca se precizează ca suntapelaţi din partea Hyundai Auto România.

Hyundai Auto România nu foloseşte aceste modalităţi decomunicare pentru anunţarea promoţiilor sau campaniilor derulate şinu solicită clienţilor săi date cu caracter personal prin aceastămodalitate.Hyundai Auto România a apelat la organele de cercetarepenală pentru identificarea şi pedepsirea persoanelor vinovate deaceastă dezinformare frauduloasă, cu grave consecinţe asupraimaginii companiei.

În situaţia în care primiţi acest tip de mesaje sau comunicăritelefonice, scrieţi la adresa de e-mail:office.hyundai@tiriacauto.ro.