Hyundai prezintă cele mai recente tehnologii la CES 2019 din Los Angeles

Autor: Marius Vișan 09 ian. 2019 Știri auto

Printre cele mai noi concepte Hyundai este şi “Style Set Free”, care are la baza evolutii in domeniul tehnologiilor pentru condus autonom. “Style Set Free” este o platforma in care utilizatorii au posibilitatea de a personaliza vehiculul, prin selectarea soft-ului si hardware-ului initial, pentru a fi adaptat propriului stil de viata.

Hyundai investeste in proiecte care au la baza dezvoltarea inteligentei artificiale (AI), pentru a oferi clientilor mai multe facilitati pentru confort si siguranta.

Pentru a putea utiliza tehnologia bazata pe inteligenta artificiala, dar si pentru a extinde reteaua globala de cercetare in acest domeniu, Hyundai Motor Group a pus bazele unui laborator de cercetare AI (AIR Lab) in Coreea si a unui centru de cercetare AI (AIR Center) in Statele Unite. Cele doua centre se vor concentra pe dezvoltarea tehnologiei AI in domeniul IT, robotica si auto, esentiale pentru implementarea sistemelor de condus autonom.

Standul Hyundai dispune de un design futurist, publicul avand ocazia de a descoperi viziunea companiei asupra mobilitatii viitoare. Prin intermediul unui cockpit, vizitatorii au posibilitatea de a selecta si incerca o serie de experiente pe care le pot avea in viitor la volanul autovehiculului (studiu, munca, cumparaturi si alte activitati care se potrivesc propriului stil de viata).

Targul International de Electronice (CES) 2019 se desfasoara in Las Vegas, pana la data de 11 ianuarie 2019.

 

Urmărește Promotor.ro pe Google News


Marius Vișan
Marius Vișan
Marius Vișan a poposit în lumea auto în anul 2015, însă cu jurnalismul online este familiarizat încă din anul 2006 când a început cursurile Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Contactul cu mașinile l-a luat la vârsta de 18 ani, odată cu obținerea permisului auto. Pasiunea ... citește mai mult
Visan Marian
Visan Marian
Începând cu anul 2015, Marian Vișan s-a implicat în domeniul auto, însă experiența sa în jurnalismul online începe din 2006, în timpul studiilor la Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării. La vârsta de 18 ani a început să se familiarizeze cu mașinile odată cu obținerea permisului ... citește mai mult

Comentarii
Inchide