Ice Bucket Challenge, ediţia auto: Mary Barra, CEO General Motors

Sigur ai observat cum feed-ul tău de pe Facebook a fost inundat, la propriu, cu oameni care îşi aruncă găleţi de apă în cap. Şi deşi pare o tendinţă stupidă, udarea cu apă rece ca gheaţa trebuie să fie însoţită de o donaţie către asociaţia americană ALS, care luptă pentru tratarea sclerozei laterale amiotrofice. Astăzi e timpul să o vedem pe Mary Barra, CEO General Motors, cum acceptă provocarea Ice Bucket Challenge.

Ice Bucket Challenge, ediţia auto: Mary Barra, CEO General Motors Ice Bucket Challenge, ediţia auto: Mary Barra, CEO General Motors

Presupun că eşti la curent cu mişcarea numită Ice Bucket Challenge. Dacă nu ştii despre ce este vorba, o să îţi spun că implică o găleată cu apă rece ca gheaţa şi o donaţie către asociaţia americană ALS, care are ca scop tratarea sclerozei laterale amiotrofice.

După George W. Bush, Steven Spielberg, Dr. Dre, Bill Gates şi mulţi, foarte mulţi alţii, a venit vremea ca unul dintre cele mai importante nume din industria auto să accepte provocarea Ice Bucket Challenge.

Iat-o, aşadar, pe Mary Barra (CEO General Motors) cum primeşte două găleţi de apă în cap.

VIDEO:

Citeşte şi: Acele femei minunate şi dragostea lor pentru maşini