ICEEfest 2016 continuă competiţia „200 Seconds of Fame” dedicată tuturor startup-urilor de tehnologie

Autor: ProMotor 19 mai 2016 Știri auto
ICEEfest 2016 continuă competiţia „200 Seconds of Fame” dedicată tuturor startup-urilor de tehnologie

ICEEfest, cel mai mare festival dedicat Internetului din Europa Centrală şi de Est, oferă startup-urilor de tehnologie şansa să se prezinte în faţa antreprenorilor şi investitorilor.

Pentru a participa la „200 Seconds of Fame” trebuie să te inscrii pe pagina oficială a Festivalului, până pe 31 mai. Trimite numele startup-ului tău împreună cu o scurtă descriere.

10 startup-uri vor fi alese pentru a-şi prezenta punctele forte pe scena ICEEfest. Fiecare participant va avea la dispoziţie 200 de secunde pentru a convinge atât juriul cât şi publicul din sală, care îşi poate vota favoriţii prin intermediul Aplicaţiei ICEEfest.

Dacă vrei ca întreaga audienţă a Festivalului să audă de startup-ul tău, rezerva un stand şi peste 3.500 de oameni pot avea acces la ideile tale. În preţul standului primeşti acces la toate prezentările si zonele VIP plus două bilete (a căror valoare la zi este de 400 de euro).

Competiţia va fi jurizată de antreprenori şi investitori cunoscuţi în Europa Centrală şi de Est, aşa că, ulterior aveţi posibilitatea de a intra în discuţii pentru posibile investiţii.

Printre juraţi vor fi: Marius Ghenea (3TS Partners), Odysseas Ntotsikas (Fondator ThinkDigital Group), Steffen Ehrhardt (Google), Niall Harbison (Lovin Dublin), Apostolos Apostolakis (Venture Friends) şi Oldrich Bajer (Zoot), dar şi alţi investitori.

Scena de startup-uri de la ICEEfest 2016 va avea o zonă inspiraţională. Speech-ul de deschidere va fi al lui Niall Harbison. CEO-ul Lovin Dublin şi autorul celebrei cărţi “Get the Shit Done” vine să vorbească despre curajul şi pasiunea cu care un antreprenor trebuie să-şi gândească fiecare pas al afacerii sale.

Start-up.ro e partenerul din acest an al ICEEfest pentru proiectul „200 Seconds of Fame” astfel că înscrierile se pot face şi la adresa [email protected].

ICEEfest a anunţat, tot azi, lansarea unul bilet special pentru startups: cu doar 30 de euro poţi avea acces în ziua a 2-a a festivalului (10 iunie, începând cu ora 15:00), atunci când au loc prezentările dedicate antreprenorilor, precum şi, ulterior, petrecerea de networking din finalul festivalului.

Puteţi vedea Agenda ICEEfest 2016 pe site-ul oficial al festivalului. Tot acolo găsiţi şi detalii despre faptul ca Netflix va susţine la ediţia de anul acesta prima prezentare la un eveniment de acest gen din Europa de Est.

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide