Imagini cu interiorul noului Jeep Wrangler 2018 – FOTO-VIDEO

Autor: Marius Vișan 09 nov. 2017 Știri auto

Noul Jeep Wrangler 2018 este una dintre cele mai aşteptate maşini ale anului, iar cu Auto Show de la Los Angeles la doar câteva săptămâni distanţă, aflăm din ce în ce mai multte despre el.

Aceste imagini prezintă un design interior care combină stilul tradiţional cu noile tehnologii, deoarece modelul Wrangler 2018 va oferi mai multe caracteristici de siguranţă şi opţiuni de conectivitate ca oricând.

GALERIE FOTO

Producătorul ne spune să ne aşteptăm la o versatilitate îmbunătăţită, mai multe materiale de înaltă calitate şi un confort general mai bun pentru şoferi şi pasageri. 

Designul general al cabinei a fost de asemenea schimbat. Volanul este uşor modificat faţă de modelul anterior, în timp ce consola centrală are acum un ecran mai mare, flancat de două guri de aerisire. De menţionat aici ar mai fi pielea cu cusături de contrast de pe partea superioară a tabloului de bord. 

Pe vechea maşină, orificiile de ventilaţie erau poziţionate sub afişajul sat-nav, iar comutatoarele pentru controlul climatizării erau specifice maşinilor apărute la începutul anilor 2000. Acum, totul pare mai modern.

Există, de asemenea, un afişaj între cele două manometre principale, plus mult mai multe butoane şi comutatoare pentru trecera la modul off-road.

Restul maşinii l-am văzut deja. Încă mai are grilaj în formă de cheie, faruri rotunde, aerodinamică mai bună, parbriz pliabil şi multe opţiuni de personalizare.

Jeep va lansa mai multe imagini, precum şi informaţii complete despre maşină pe 29 noiembrie, la Salonul Auto de la Los Angeles. 

VIDEO

Urmărește Promotor.ro pe Google News


Marius Vișan
Marius Vișan
Marius Vișan a poposit în lumea auto în anul 2015, însă cu jurnalismul online este familiarizat încă din anul 2006 când a început cursurile Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Contactul cu mașinile l-a luat la vârsta de 18 ani, odată cu obținerea permisului auto. Pasiunea ... citește mai mult
Visan Marian
Visan Marian
Începând cu anul 2015, Marian Vișan s-a implicat în domeniul auto, însă experiența sa în jurnalismul online începe din 2006, în timpul studiilor la Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării. La vârsta de 18 ani a început să se familiarizeze cu mașinile odată cu obținerea permisului ... citește mai mult

Comentarii
Inchide