Imagini relativ oficiale cu noul Mecedes SLK

După gafa monumentală a celor de la Mercedes, care au "reuşit" cumva să pună pe internet o reclamă la noua generaţie Mercedes SLK (model care încă nu a fost prezentat oficial publicului), iată o nouă serie de imagini oficiale cu noua generaţie.

Imagini relativ oficiale cu noul Mecedes SLK Imagini relativ oficiale cu noul Mecedes SLK

Noul Mercedes SLKSunt, dacă vreţi, imagini semi-oficiale.Şi asta deoarece vorbim de schiţele care însoţesc documentele depatentare a noului model. Schiţe care nu ar fi trebuit să ajungă lapublic, dar, cumva, au ajuns pe internet graţie unei scurgeri deinformaţii.

În reclama la noul MercedesSLK, pe care germanii au pus-o pe internet dingreşeală, am văzut cam din toate unghiurile noua generaţiea roadsterului german. Aceste noi imagini pur şi simplu confirmă cănu a fost vorba de vreo poantă a nemţilor, ci de un spot real, încare figura noua maşină.

Este evident faptul că a treia generaţie a lui MercedesSLK vine cu un look mult mai matur, partea frontală fiindconcepută în stilul lui Mercedes C-Class, versiunea dinaintearecentului facelift. Acum, SLK, deşi îşipăstrează proporţiile foarte compacte, arată mai sobru şi maiserios.

SLK are hartop escamotabilBineînţeles, nu s-arenunţat la formula acoperişului rigid escamotabil, care acum areplafonul din sticlă şi beneficiază de un sistem nou,MAGIC SKY, pentru a le face viaţa mai uşoarăocupanţilor în zilele cu soare puternic. Partea din spate este şiea modificată, degajând acum o sportivitate mai accentuată.

Încă nu e clar dacă premiera mondială a noului Mercedes SLK vaavea loc la Salonul Auto Detroit 2011 sau în primăvară, la Geneva2011.