Inaugurare showroom Citroen în Bucureşti

SD Prestige, dealer şi reparator autorizat Citroen, a inaugurat la finalul săptămânii trecute încă un showroom în Bucuresti. O dată cu deschiderea noii locaţii, SD Prestige dispune de două showroom-uri, unul dintre ele în zona Bucureşti Sud, şi două centre de service autorizate Citroen, tot ăn zona de sud a capitalei.

Inaugurare showroom Citroen în Bucureşti Inaugurare showroom Citroen în Bucureşti

Încă de când a devenit dealer al mărcii Citroen, SD Prestige aanunţat un program intens de dezvoltare, program care s-aconcretizat prin deschiderea unui nou showroom în zona de nord aBucureştiului. Deschis pe Soseaua Bucureşti Nord, nr. 7,showroom-ul SD Prestige a fost amenajat în decurs de 1 lună pentrua corespunde noilor standarde ale imaginii de marcă Citroen.Suprafaţa totală a complexului este de 600 mp dintre care 400 mpsunt alocaţi exclusiv spaţiului pentru showroom. Investiţia în noulshowroom este suportată exclusiv de SD Prestige, o companieînfiinţată ca afacere de familie în 1994 şi care are experienţă îndomeniul auto. În noul showroom Citroen pot fi expuse până la 7autoturisme, la etaj fiind amenajată o zonă specială pentru piesede schimb şi accesorii.


"Acest nou showroom Citroen pe care îl inaugurăm în nordulcapitalei reprezintă un pas important, o evoluţie majoră pentru SDPrestige. De astăzi, putem deservi, în primul rând, o clientelă mainumeroasă. Acoperirea SD Prestige în Bucureşti creşte considerabilpentru că zona de nord are un potenţial ridicat din punct de vedereal vânzării de automobile. În plus, vânzările SD Prestige aucrescut exponenţial de la deschiderea primului showroom Citroen, îniulie 2008. Şi toată această experienţă pozitivă alături de marcaCitroen mă face încrezător în evoluţia noastră în anii următori.",a declarat Dumitru Subţirelu, director general şi acţionarprincipal SD Prestige.