Încă un Ferrari 458 Italia în flăcări

Ferrari 458 Italia se dovedeşte un supercar periculos de focos, un alt exemplar fiind de data asta filmat arzând ca o torţă.

Ferrari 458 Italia parcă se află sub un fel de blestem alfocului şi neoficial se spune că în mai puţin de trei luni au ars10 exemplare. Ceea ce nu este deloc puţin mai ales pentru unsupercar exclusivist cu un preţ pe măsură. Nu se cunosc circumstanţele acestui incident din China, dar sepoate observa că focul provine ca şi în cazul precedentelor modelede la compartimentul motor şi nu pare să fi fost implicat în vreunaccident grav acest bolid.

Ferrari intenţionează să demarezeo amplă anchetă pentru a stabili cauzele acestor neaşteptatefatalităţi, dacă sunt erori de pilotaj sau tehnice. Un oficialFerrari a declarat însă decurând că din aceste 10 accidente şase s-au dovedit a avea la bazăerori de pilotaj sau alţi factori, conform just-auto.com. Dinaceastă cauza Ferrari ia foarte în serios problema şi va ofericursuri de pilotaj pentru cei care şi-au achiziţionat boliziiScuderiei.