INCONŞTIENŢĂ: accident cu mămica alcoolică la volan

Conducând sub influenţa alcoolului, mămica de 30 ani a avut parte de un accident în care a pus în pericol viaţa celor 4 copii ai săi. Din fericire, nimeni nu a fost rănit.

Mămica alcoolică, Michelle Reyes, din New York , esteacum acuzată de patru infracţiuni, una pentru fiecare copil alsău, şi asta doar pentru că aceştia se aflau în maşină, înmomentul accidentului. Michelle a reuşit să-şi distrugă minivan-ulcare s-a izbit de un pom, doar de la un pahar de votcă.

Din constatările poliţiei reiese că 3 din cei 4 copii ai săi, cuvârste de 6, 5 şi 4 ani, nu aveau scaune speciale pentru aceştia,iar cel mai mic, de 1 an şi 6 luni, era pe un alt scaun,complet nepotrivit din punct de vedere al vârstei şigreutăţii. Michelle avea 0,27% alcool în sânge, de treiori mai mult decât limita legală din New York.

VEZI VIDEO CU MĂMICAINCONŞTIENTĂ BĂUTĂ!

Şi ca să nu credeţi că vorbim de uncaz izolat, tot recent poliţiştii americani au prins o altă mămicăbăută la volan, care avea o alcoolemie de 0,11%. Brandee Polak, învârstă de 44 de ani, era la volanul unui Cadillac Escalade după ce,în prealabil, băuse 6 beri.

Din fericire, poliţiştii au oprit-o latimp, descoperind cu stupoare că femeia transporta înmaşină nu mai puţin de 7 copii, toţi sub 16 ani, dintrecare patru erau chiar copiii săi!