INCREDIBIL: Vladimir Putin a condus un monopost Renault F1!

Ministrului rus Vladimir Putin îi plac senzaţiile tari, e clar. Recent, el chiar s-a transformat, pentru puţin timp, într-un pilot de Formula 1, la bordul unui monopost Renault F1, datorită lui Carlos Ghosn, şeful Renault.

Ce îţi poţi dori atunci când eşti unul dintre cei mai puternicioameni din lume? În cazul lui Vladimir Putin, se pare căprim-ministrul rus a vrut să guste pe viu senzaţiile pecare le are un pilot de Formula 1.

Lucru pe care i l-a făcut cadou chiar Carlos Ghosn, şeful Renault. La vizita oficialăpe care acesta a făcut-o în Rusia, pentru discuţii privindpreluarea pachetului majoritar de acţiuni la AvtoVAZ de către Renault, Ghosn a venitşi cu un monopost Renault F1 (deşi se pare că a fostvorba, mai degrabă, de un monopost Renaut Formula 2.0).

Monopost în care Vladimir Putin a dat o tură pe uncircuit improvizat din Rusia, reuşind chiar să atingă 241km/h în linie dreaptă. Lucru care, deşi sună banal, nu este delocuşor dacă nu ai experienţă în pilotajul unui monopost.

De altfel, în video se poate vedea cum Putin pierdecontrolul volanului într-un viraj, în principal din cauzapistei umede. Însă prim-ministrul rus a reuşit să ajungă la finalfără alte probleme, demonstrând că îşi merită titulatura de "om defier". Oare alţi prim-miniştri ar face o figură la fel de bunămăcar cu un kart?...